Welkom


Prolitepads.nl is onderdeel van Ruitershop Pas de Deux in Katwijk (zh). Ruitershop Pas de Deux levert al sinds 2002 een totaalaanbod aan ruitersport artikelen. 

Op deze website bestelt u gemakkelijk online uw Prolite producten bij Ruitershop Pas de Deux. Ook al onze andere producten zijn online te bestellen via www.ruitershoppasdedeux.nl of een van onze andere merkenshops. 


Minimaal 25% lagere piekdruk blijkt uit uitgebreid onderzoek
In 2007 onderging Prolite de zogenaamde pressure mapping testen met behulp van het SMS Pliance systeem. De resultaten waren zeer indrukwekkend en bij alle geteste zadels verminderde Prolite de piekdruk (psi) met ten minste 25% op een goed passende zadel en 30% op een slecht passend zadel. 

Als je goed wil presteren, moet je niets aan het toeval overlaten. Het materiaal moet net zo hard werken en onder druk kunnen presteren als u en uw paard. Prolite zal u altijd dat kleine beetje extra geven. 

De flexibele, dempende laag beschermt tijdens de meest zware oefeningen en maximaliseert het comfort zodat uw paard zich kan ontspannen en zich kan concentreren op het werk. Een probleemoplosser en een preventieve maatregel. Prolite heeft een plaats op elke stal.

Ontwikkeld, getest en goedgekeurd door professionals, het is het intelligente antwoord op de eisen van de huidige paardensport. Verhoog uw prestaties - maak Prolite deel van uw team!


3 voudige bescherming: Hoe werkt het;

1. Demping
Prolite absorbeert de impact van de bewegingen van zowel paard als ruiter

2. Drukverdeling
Prolite verspreidt drukpunten over een groter gebied

3. Beweging
Prolite absorbeert de zijwaartse beweging. 


Prolite wordt ook gebruikt in de Fairfax Performance singels en zadels. Meer informatie hierover kan je vinden op www.performancesingel.nl